Lisse

Bijgaand zend ik u de instructie DVD ‘moxatherapie bij stuitligging’ retour. Graag wil ik u mijn complimenten geven voor de duidelijkheid en helderheid van de DVD. Met goede hoop voeren mijn partner en ik dagelijks de moxa-therapie uit.

Dorine

Koen

Vorige week zijn we bij jou geweest omdat ons kindje in een stuitligging lag. We zijn een week bezig geweest met de moxa therapie en vandaag hadden we een afspraak in het ziekenhuis om het kindje uitwendig te draaien. Maar gelukkig was dat niet meer nodig want dankzij de therapie is het kindje zelf gedraaid. We zijn ontzettend blij en opgelucht. In het ziekenhuis hadden ze 2 weken geleden een overleg van alle gynaecologen, en toen gaf een gynaecoloog aan dat er weer iemand (wij dus) was begonnen over de moxa therapie en dat ze zich misschien daar meer mee moesten bezig houden. Degene die ons vandaag heeft behandeld was erg blij dat de therapie was aangeslagen en gaat het resultaat in het volgende overleg weer in de groep gooien. Nu maar hopen dat ze wat minder cynisch tegenover de moxa therapie staan. Bedankt voor je hulp!

Marieke Esser/ Mark Eshuis

Even een kattebelletje bij het terug sturen van de dvd om je te laten weten dat ons kindje gedraaid is! Gisteren twijfelde de verloskundige nog bij het onderzoeken van mijn buik, maar de echo wees uit dat het hoofdje keurig naar benedenlag en dat het zelfs was ingedaald. Super!

— Yvette Kramer

We waren erg tevreden over de therapie, al hebben we het maar een week toegepast. Toen is de baby in het ziekenhuis uitwendig gedraaid, wat bijzonder makkelijk ging. Succes met de vorderingen op het gebied van stuitligging.

— Anouk Hermanides

Ben woensdag 12 oktober j.l. met de moxa-therapie begonnen en ben gestopt op vrijdag 22 oktober. Omdat ik die dag naar het ziekenhuis mocht om een echo te laten maken voor de ligging. Toen hoorde ik het goede nieuws dat het kindje was gedraaid en mooi met het hoofdje naar beneden lag. We zijn toen gestopt met de therapie.

Isabella

Bij deze wil ik u hartelijk bedanken, het was allemaal keurig in orde met een goede en duidelijke beschrijving op de dvd. Het behandelen was prima te doen, eerst even wennen natuurlijk om het onder de knie te krijgen. Verder heb ik nu de 14 dagen niet vol hoeven te maken, maar had ook waarschijnlijk net niet genoeg gehad aan de 5 stokjes. Voor de rest ben ik erg tevreden over de website, de dvd en de behandeling. We hebben er ook nog veel plezier aan beleefd en veel nieuwsgierigheid losgemaakt in onze omgeving. Ik zal de mensen die ook een stuitligging hebben deze behandeling zeker aanraden. Nogmaals heel erg bedankt en succes!

— Aukje Klijnsma

Miki en Melle

Vandaag hebben we onze langverwachte echo in het ziekenhuis gehad. Er zaten slechts enkele weken tussen maar voor ons een langverwacht moment. We hadden afgelopen vrijdag de moxa therapie van 2 weken netjes afgerond. Vandaag kreeg we het blijde nieuws dat ons kleintje inderdaad met zijn bolletje naar beneden ligt. Uiteraard volgens de gynaecoloog vanzelf gedraaid. Ik ben van mening dat de moxa toch zijn werk heeft gedaan. We zijn meteen in mijn 33ste  week begonnen en ik had na 3 dagen ‘s nachts een heel naar gevoel. Ik heb het kindje echt voelen draaien. Het kan inderdaad zo zijn dat het kindje echt zelf heeft gedraaid maar omdat het nog niet goed heeft gelegen geloof ik meer in de moxa. Ik ben je heel dankbaar dat je je site in het leven hebt geroepen en hoop dat heel veel vrouwen doorzetten en starten met deze eenvoudige therapie. Hopelijk blijft hij nu in deze houding liggen maar daar ga ik stiekem een heel klein beetje vanuit.

Ik wens je ontzettend veel succes met alle volgende zwangere die bij je aankloppen. Onze zegen heb je in ieder geval. Nogmaals bedankt ook voor de ondersteuning. Veel groetjes van een hele gelukkige papa en mama

— Ron en Inge Huisman

Bedankt voor het sturen van de DVD. Het was erg duidelijk. We hebben de instructies opgevolgd en….met resultaat. Na een week gebruiken weer controle gehad bij de verloskundige en het kindje was gedraaid. Op advies van hun nu gestopt met de behandeling.

— Pieter en Margot Röling

Nando

Of het nu aan de moxa-therapie gelegen heeft of dat ons babytje uit zich zelf gedraaid is? In ieder geval was hij afgelopen maandag gedraaid! Hij heeft 5 weken “verkeerd” gelegen. We hebben maar vijf maal de moxa-therapie hoeven doen. De nacht voor het goede nieuws, ervaarde mijn vrouw extra veel beweeglijkheid van ons babytje, wellicht dat hij toen gedraaid is?! Wij zijn in ieder geval heel blij!

— Wendy en Richard Stieltjes

Zoals ik zojuist heb ingesproken op je antwoordapparaat:ons kindje is gedraaid! Hopelijk blijft het nu “stilliggen”

We zijn donderdagavond begonnen met de “therapie”. Do, vrij & zat leek er weinig te gebeuren. Het kindje werd wakker, maar werd niet heel beweeglijk. Zondag en maandag reageerde het heel snel & actief: veel beweging dus. Gisterenavond lag het bolletje nog boven (duidelijk voelbaar) en vandaag bleek het (in antonius zh) gedraaid te zijn. Succes dus!
PS. Gezellige momenten met ons tweeën (drieën) door de moxa!

— Maaike van Dalen

Bestel de instructie video

Instructie DVD / USB Moxatherapie bij stuitligging

U krijgt de DVD / USB  inclusief de 5 moxa-sticks thuis gestuurd voor € 57,50.

(Indien u de DVD of USB na gebruik weer terug stuurt mbv de bijgevoegde retour enveloppe, ontvangt u €10,- retour.)

Bestel de DVD / USB

Liever achteraf betalen?

Dat kan natuurlijk ook, is geen probleem bij Stuitlig!

Klik op de onderstaande bestelknop en vul het formulier in. De factuur zit dan bij het pakketje

Bestel de DVD / USB

 

Of bel voor een afspraak

Voor een persoonlijke instructie maakt u telefonisch een afspraak voor een moment waarop u en uw partner samen naar de praktijk kunnen komen. Het is belangrijk dat uw partner ook meekomt, omdat hij / zij u dan thuis kan helpen de moxa-therapie uit te voeren. Het consult kost € 47,50. U krijgt na het consult vijf moxasticks mee naar huis. De kosten van vijf moxasticks zijn € 10,-. De kosten van het consult worden door meer dan zeventig zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende polis.

Het telefoonnummer van de praktijk is 030-6051255.
Klik hier voor een routebeschrijving.